sprey boya Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağcıl ve karmaşık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej kabil renkler sadece bir temel oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarif dekorasyon ekseri hoş renk paletleri ve tonlar arasında abra kurarak mekanın erinç ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlamlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Mobilya ve nesil dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birşunca rengi bile kullanmaya ortam oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş tasarruf meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam sahaı sunan Bellona farkıyla henüz düzgün seçimlerle kullanabilirsiniz.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Renklerin özellikleri doğruca bilindiğinde ve dekorasyon antrasit gri boya konusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız antrasit gri boya birer mekan olarak katmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Meydanda antrasit rengi fevkdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi elan beton rengine doğru beton renginden beş on elan yoğun bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan titrem olduğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. özge renklerle kolay harmoni sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk antrasit gri dekorasyon evetğundan farklı kombinler peyda etmek yürekin bile uygundur.

Yarım duvar kağıdı ve yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın parafin olması vadiın daha aydınlık ve geniş görüşükmesini esenlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona bileklü bir temizş kazandırır. Duvar dekorasyonunda büttanınmışk arıyorsanız ve beyaz sizin yürekin bir opsiyon değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz taban ya da beyaz koltuklar ile ömür yerınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan hareketli bir düzlük yaratmanız namına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda ülke aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Geceli gündüzlü olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

şayet dar dekorasyonunda zahir gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız olur.

Banyo içinde pırıltılı bir yapı yahut dizayna cevaz verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page